x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alertă! Angajați ai ambasadelor României la Minsk și New Delhi, testați pozitiv cu COVID-19

Alertă! Angajați ai ambasadelor României la Minsk și New Delhi, testați pozitiv cu COVID-19

22 Iun 2020   •   20:53
Alertă! Angajați ai ambasadelor României la Minsk și New Delhi, testați pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în conformitate cu rezultatele testelor efectuate personalului Ambasadei României la Minsk, un al doilea angajat a fost testat pozitiv cu COVID-19, restul angajaților fiind cu rezultate negative. Starea celor infectați este bună, informează MAE.

Informația vine în continuarea precizărilor de presă transmise în data de 16 iunie 2020, cu privire la infectarea cu COVID-19 a unui angajat din cadrul Ambasadei României la Minsk.

De asemenea, MAE mai informează că un angajat al Ambasadei României în India a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Și starea de sănătate a acestuia este bună.

MAE precizează că în cazul ambelor misiuni diplomatice au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statele de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și pentru familiile acestora.

MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadelor României în Belarus și în India va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalți membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanțare socială şi autoizolare impuse de această situație.

(sursa: Mediafax)

×