x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copilul dispărut a fost găsit

Copilul dispărut a fost găsit

25 Mar 2013   •   14:51
Copilul dispărut a fost găsit

UPDATE: Băiatul dispărut care suferă de autism a fost găsit, în urmă cu câteva minute, la Spitalul Obregia din Capitală. Se pare că el se afla acolo încă de azi noapte, fiind adus, cel mai probabil, de cineva care l-a găsit pe stradă. Cu toate astea, nici cadrele medicale n-au simţit nevoia să anunţe că au în grijă o persoană fără identitate, nici poliţia n-a avut curiozitatea, până acum, să-l caute în acest spital.
Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în căutarea lui!

LARS SCHUBERT are 17 ani şi suferă de autism. Locuieşte în Bucureşti şi a dispărut de la domiciliu sâmbătă seară. Băiatul se află într-o situaţie care îi pune viaţa în pericol: nu se poate descurca singur pe stradă, nu se poate orienta şi nici nu poate cere ajutorul. Diagnosticat cu autism, Lars nici măcar nu vorbeşte.  

Când a dispărut, era îmbrăcat cu o cămaşă neagră, în carouri alb cu roşu, tricou gri, blugi şi pantofi negri. Are ochi căprui, păr blond şi 1,75 m - înălţime.
Îi rugăm pe cei care l-au văzut sau pot da informaţii care să ajute la găsirea lui să sune imediat la 112 (număr de urgenţă gratuit) sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Subiecte în articol: copil disparut