x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Arşinel a vorbit despre marele său regret în relaţia cu Stela Popescu: "Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată..."

Alexandru Arşinel a vorbit despre marele său regret în relaţia cu Stela Popescu: "Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată..."

28 Noi 2017   •   08:50
Alexandru Arşinel a vorbit despre marele său regret în relaţia cu Stela Popescu: "Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată..."

Actorul Alexandru Arșinel a vorbit, luni, despre marele său regret în relația cu Stela Popescu, izbucnind în plâns la un moment dat.

Invitat la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Alexandru Arșinel a vorbit despre relațiile sale cu colegele sale, Stela Popescu și Cristiana Stamate.

”E o seară tristă. Îmi amintesc de aceste două mari artiste, colege minunate, ele dădeau un mare ajutor marelui public, prin însăși menirea teatrului, reprezintă oful cetățeanului, durerea lui”, a spus Alexandru Arșinel.

”Era greu. Te punea la punct cu drăgălășenie. Trebuia să te îndrăgostești de ea, dar nu trebuia să te superi dacă nu îți răspundea la avansuri. În '77. după ce jucase două spectacole la Boema, avându-l partener pe Bănică. La un moment dat, Ștefan i-a spus că nu mai poate să mai joace. În anul următor a scris Puiu un alt spectacol și Stela nu a mai vrut să joace cu Bănică. Și atunci au pornit la vânătoare de parteneri. Eu jucasem într-un spectacol și aveam un rol de rahat. Figurație. Puiu (Maximilian, soțul Stelei Popescu - n.r.) m-a văzut. Când a venit vorba să se ia o hotărâre, a zis: Arșinel” a povestit maestrul.

Întrebat dacă are un regret în relația cu Stela Popescu, actorul a răspuns: ”Aș vrea ca peste ani, dacă Dumnezeu ne ajută, să ne spui că am reușit, că e bine (...) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult țin la ea. Vine un moment când îți dai seama că ai greșit și nu mai poți să te revanșezi, decât poate dincolo”.

 

×
Subiecte în articol: alexandru arsinel stela popescu