x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Arşinel, despre Sergiu Nicolaescu: Era un om pasionat de sport, de înot. Era un om plăcut în discuţie

Alexandru Arşinel, despre Sergiu Nicolaescu: Era un om pasionat de sport, de înot. Era un om plăcut în discuţie

03 Ian 2013   •   11:21
Alexandru Arşinel, despre Sergiu Nicolaescu: Era un om pasionat de sport, de înot. Era un om plăcut în discuţie
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Actorul Alexandru Arşinel a declarat că regizorul Sergiu Nicolaescu că era un actor şi regizor foarte prezent în filmele sale şi că nu-i scăpa niciun amănunt din vedere.

"A dispărut un mare român. Noi nu am lucrat împreună, dar mă întâlneam destul de des cu el la 2 Mai. Era un om pasionat de sport, de înot, îi plăcea să se plimbe pe faleză. Era un om plăcut în discuţie. De multe spunea că îşi doreşte un film cu mine. N-a mai apucat. Va rămâne un mare gol după el. Era un actor extrem de prezent în filmele sale. Nu-i scăpa niciun amănunt din vedere. Era un neamţ din acest punct de vedere", a spus Alexandru Arşinel.

Sergiu Nicolaescu a murit ]n aceast[ diminea'[, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu deces