x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alin Anastasescu, unul dintre patronii de la Colectiv, reţinut de procurori

Alin Anastasescu, unul dintre patronii de la Colectiv, reţinut de procurori

02 Noi 2015   •   18:45
Alin Anastasescu, unul dintre patronii de la Colectiv, reţinut de procurori

Alin George Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a fost reţinut luni seară de procurorii Parchetului General.

Anastasescu a fost audiat luni la Parchetul General. Şi ceilalţi doi acţionari ai clubului Colectiv - Costin Mincu şi Paul Gancea - sunt audiaţi la Parchet, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și Sentință DEFINITIVĂ în dosarul Colectiv. Ce pedepse au primit principalii vinovați

''În cursul zilei de astăzi, au fost aduşi cu mandat numiţii Costin Mincu, Alin George Anastasescu şi Paul Gancea (acţionari ai clubului mai sus menţionat), pentru a fi audiaţi în calitate de suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă'', a informat PÎCCJ într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cauza având ca obiect incendiul produs în clubul Colectiv din Bucureşti, sub coordonarea procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, echipe mixte formate din ofiţeri de poliţie, experţi criminalişti, specialişti pirotehnişti continuă cercetarea la faţa locului, precum şi audierea persoanelor în vederea lămuririi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×