x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina

Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina

de .ro Stiridecluj    |    20 Ian 2012   •   12:00
Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina

Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalistca il calca cu masina pentru simplul fapt ca si-a permis sa il intrebe in legatura cu contractul de mentenanta de la stadionul ClujArena.

Inregistrarea incendiara a fost prezentata in exclusivitate in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi searam 19 ianuarie.

Alin Tise si-a pierdut firea in momentul in care jurnalistul Mihai Soica l-a intrebat despre o selectie de oferte legate contractul de intretinere a stadionului Cluj Arena.

"Asta s-a intamplat la patru zile dupa ce a fost arestat Radu Bica. Primind o informatie care s-a confirmat mai tarziu a fi reala, l-am sunat pe Alin Tise si mi-a spus ca e cu copilul in brate. Atunci am zis ca il sunmai tarziu. M-a sunat dansul mai tarziu si cand l-am intrebat, dar a inceput sa-mi spuna ca din cauza mea i s-a spart casa, ca ma omoara, ca ma calca cu masina si m-a injurat de mama", a declarat jurnalistul Mihai Soica, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE.

Initial in emisiune a fost difuzata o inregistrare in care Alin Tise se ataca in momentul in care este intrebat despre un contract de la Cluj Arena, stadion administrat de SC Cluj Arena SA, societate detinuta de Consiliul Judetean Cluj.

×
Subiecte în articol: finul alin tise boc ameninta