x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Mungiu-Pippidi: Elena Udrea a reactionat intr-un fel extraordinar de lipsit de inteligenta

Alina Mungiu-Pippidi: Elena Udrea a reactionat intr-un fel extraordinar de lipsit de inteligenta

23 Feb 2015   •   23:55
Alina Mungiu-Pippidi: Elena Udrea a reactionat intr-un fel extraordinar de lipsit de inteligenta

Alina Mungiu-Pippidi, presedintele Societatii Academice din Romania, este de parere ca reactia Elenei Udrea in momentul in care a fost pusa sub urmarire penala a fost una "extraordinar de lipsita de inteligenta".
"Elena Udrea, în acest moment, a coalizat niste forte puternice contra ei. Nu poti sa fii persoana cea mai apropiata, langa cel mai puternic om, atatia ani, persoana care esti in mijlocul ghemului tuturor sforilor din Romania fara sa iti faci si o multime de dusmani.
Iata ca in momentul in care s-a ajuns la vremea socotelilor, acesti dusmani se coalizeaza impotrivia ei. Ea a reactionat intr-un fel extraordinar de lipsit de inteligenta. Denunturile astea scrise de ea, care circula, nu par niste denunturi care sa îl vizeze atât de mult pe generalul Coldea. Sunt, mai degraba, niste denunturi ale unor practici cu totul periculoase ale perechii Elena Udrea - Traian Basescu, care sunt, iata, implicati într-un fel de joc cu puterea absolut neconstitutional si absolut nedemocratic.
Scenetele astea în care seara povestesti cum se trag sforile in statul roman, iar ziua te duci în Parlament si povestesti ca ti-au luat sutienul, in acest moment, nu mai dau decât impresia unei debusolari totale a unui om care se prabuseste si nu face decat sa ii accentueze mai tare caderea", a declarat Alina Mungiu-Pippidi la Realitatea TV.

×