x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alte restricții de călătorie pentru români. Zboruri spre și dinspre zece state, suspendate de autorități

Alte restricții de călătorie pentru români. Zboruri spre și dinspre zece state, suspendate de autorități

21 Iul 2020   •   23:06
Alte restricții de călătorie pentru români. Zboruri spre și dinspre zece state, suspendate de autorități

Compania aeriană TAROM a anunțat că din cauza ”restricțiilor de călătorie impuse de către autorități”, va suspenda zborurile comerciale către și dinspre 7 țări, până pe 15 august. Și Wizz Air a suspendat toate rutele dintre România şi Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite, până pe 31 iulie inclusiv.

Conform anunțului companiei de stat Tarom, nu se vor efectua zboruri către și dinspre șapte state:

Egipt

Israel

Iordania

Moldova

Serbia

Turcia

Liban

Restricțiile de călătorie sunt valabile până pe 15 august, iar compania Tarom anunță că biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

De la restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene, precum cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Concomitent, Wizz Air a suspendat toate rutele dintre România şi patru state până pe 31 iulie inclusiv, din cauza restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile române, informează operatorul aerian low-cost.

Wizz Air nu va efectua zboruri către și dinspre patru state:

Suedia

Portugalia

Israel

Emiratele Arabe Unite

Totodată, din cauza restricţiilor introduse de autorităţile austriece, zborurile dintre România şi Austria sunt suspendate până la aceeaşi dată.

×
Subiecte în articol: tarom