x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ameninţare cu bombă în trafic, pe DN1. Un şofer a primit un SMS în care era anunţat că are o bombă în maşină

Ameninţare cu bombă în trafic, pe DN1. Un şofer a primit un SMS în care era anunţat că are o bombă în maşină

20 Apr 2012   •   13:54
Ameninţare cu bombă în trafic, pe DN1. Un şofer a primit un SMS în care era anunţat că are o bombă în maşină

Circulatia rutiera pe E 60 este oprita, in aceasta dupa-amiaza, in apropierea municipiului Sighisoara, dupa ce un sofer aflat in trafic a primit un SMS in care era scris ca are o bomba in masina, el anuntand Politia.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Mures, Tiberiu Comsa, a declarat ca barbatul de 40 de ani, din Livezeni, se indrepta spre Sighisoara dinspre Targu Mures intr-o duba Ford .

"In zona Glasul Padurii, inainte de intrarea in Sighisoara, pe E 60, a primit un SMS ca are o bomba sub capota, nu stim cine i-a expediat mesajul. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de Politie din Sighisoara, un echipaj de pompieri si o grupa pirotehnica de la SRI. Circulatia a fost oprita pe un perimetru de 200 de metri, pe E 60, in zona respectiva", a spus Comsa, potrivit Mediafax.

Potrivit primelor informatii, soferul se afla pe DN 13 - E60, in judetul Mures, in apropiere de Sighisoara, unde traficul a fost oprit pe ambele sensuri, pana la terminarea cercetarilor.

×