x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenințarea cu bombă, la Veranda Mall din București, s-a dovedit FALSĂ

Amenințarea cu bombă, la Veranda Mall din București, s-a dovedit FALSĂ

05 Mar 2020   •   20:47
Amenințarea cu bombă, la Veranda Mall din București, s-a dovedit FALSĂ

UPDATE:  Apelul privind amplasarea unei bombe într-un mall din Sectorul 2 din București a fost fals, au anunțat, joi seara, reprezentanții Poliției Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, joi seara, că după finalizarea cercetărilor s-a concluzionat că apelul privind prezența unei bombe în Veranda Mall a fost fals.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

O persoană a sunat, joi, la 112, și a anunțat că într-un mall din București a fost plasată o bombă. Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) se află la fața locului și fac verificări, anunță SRI, într-o informare de presă.

Potrivit informării SRI, a fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în București.

„Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competență”, anunță SRI.

Poliția Capitalei anunță că la 112 a sunat un bărbat și a spus că în mall-ul din Sectorul 2 se află dispozitivul explozibil.

„La fața locului au sosit polițiști ai Secției 8 și Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului”, anunță Poliția Capitalei.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: ameninţare cu bombă