x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenințări la adresa liderului PSD din partea sindicaliștilor din penitenciare

Amenințări la adresa liderului PSD din partea sindicaliștilor din penitenciare

28 Mai 2019   •   13:43
Amenințări la adresa liderului PSD din partea sindicaliștilor din penitenciare

Federația Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a formulat o scrisoare șocantă pentru Liviu Dragnea, care a fost încarcerat la penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat luni de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

”Am auzit ca te-au și înjurat niște cetățeni la venirea 'acasă'. Nici măcar ultimul miting nu ți-a reușit mustăcilă! Ce soartă! Ce durere! Probabil că tot auzi așa vorbe de când nu prea-ți mai ies băile de mulțime. 

Și, e păcat de fata aia frumoasă să treacă prin toată hărmălaia asta. Și, singură, acum. Camera o găsești așa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo 3 ori banii de investiții pentru penitenciare în timp ce plangeai și te smiorcăiai la televizor de mila miilor de infractori condamnați pe nedrept pentru crime, tâlhării, violuri, hoții și alte blestemății. O să-i cunoști mai bine și-o să plângeți împreună. 

Ai grijă, insă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie, nu e ca la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2500 de violatori în pușcării. ” se arată în scrisoarea trimisă către liderul PSD. Antena 3

×
Subiecte în articol: liviu dragnea