x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenzi de 65.000 de lei la magazinele de vise, trei dintre ele au fost închise

Amenzi de 65.000 de lei la magazinele de vise, trei dintre ele au fost închise

de Mediafax    |    26 Sep 2011   •   11:38

Nouazeci de politisti au verificat 14 magazine de etnobotanice si au aplicat amenzi in cuantum de 65.000 de lei, insa doar trei dintre aceste magazine au fost inchise in urma controalelor, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane remis, luni, MEDIAFAX.

Aproape jumatate de kilogram de etnobotanice si 1.444 de plicuri continand astfel de substante au fost confiscate de Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog, in perioada 22 - 25 septembrie, in urma actiunii fiind cercetate penal 12 persoane.

"Politistii au vizat, in special, magazinele si zonele adiacente acestora in care vanzarea si consumul de produse tip ?spice? (etnobotanice) se manifesta vizibil, tulbura linistea si ordinea publica si creeaza stari de disconfort social", se arata in comunicatul Politiei Romane .

"Pentru neregulile depistate au fost intocmite 12 dosare penale in care sunt cercetate 13 persoane", se mai arata in comunicatul Politiei Romane.

Actiunea a fost realizata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog, cu spriinul politistilor Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului Politiei de Interventie Rapida si cu politisti din cadrul Sectiilor 8 si 19 Politie din cadrul DGPMB, specialisti din cadrul Directiei de Sanatate Publica, Garzii Financiare, Oficiului pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Munca si ai Directiei Agricole.

×
Subiecte în articol: magazin droguri legale vise