x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenzi în Braşov pentru şoferii care opresc sau staţionează în apropierea şcolilor

Amenzi în Braşov pentru şoferii care opresc sau staţionează în apropierea şcolilor

13 Mar 2019   •   17:40
Amenzi în Braşov pentru şoferii care opresc sau staţionează în apropierea şcolilor

Poliţiştii locali din municipiul Braşov au sancţionat, în ultimele două zile, aproximativ de 20 de şoferi care au oprit sau staţionat neregulamentar în apropierea accesului în unităţile de învăţământ din oraş.
Potrivit unei informări transmise miercuri AGERPRES, poliţiştii locali supraveghează zonele adiacente unităţilor de învăţământ pentru fluidizarea traficului şi au intensificat verificările după ce, în ultima perioadă, a crescut numărul de sesizări privind cazurile în care părinţii care îşi duc la şcoală copiii opresc minute în şir maşina în poarta unităţilor de învăţământ, blocând traficul.
"Mai mult, şoferii care transportă elevii până în poarta şcolilor staţionează fără să le pese că există riscul să împiedice accesul ambulanţelor ori pompierilor aflaţi în misiune, dar şi să îi încurce pe ceilalţi participanţi la trafic şi chiar pe pietoni ori biciclişti", se arată în informarea citată.
Poliţia Locală Braşov reaminteşte că sancţiunile pentru opriri neregulamentare sunt între 290 şi 435 de lei (şi între 2 şi 3 puncte penalizare), iar pentru staţionări neregulamentare - între 580 şo 725 de lei (şi 3 puncte penalizare). 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: amenzi circulatie