x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amintiri din copilăria noastră: Cum arătau rechizitele şcolare în anii '80-'90 FOTO

Amintiri din copilăria noastră: Cum arătau rechizitele şcolare în anii '80-'90 FOTO

18 Apr 2013   •   12:57
Amintiri din copilăria noastră: Cum arătau rechizitele şcolare în anii  '80-'90 FOTO

Câţi dintre voi au păstrat rechizitele pe care le-au folosit în timpul şcolii, iar dintre cei care încă le mai au, câţi mai răscolesc încă printre aceste obiecte încărcate de amintiri? Pentru cei care vor să oprească puţin timpul, ca să îl dea înapoi, RTV.NET  a făcut o selecţie a celor mai comune rechizite şcolare.

Indiferent de relaţia pe care a avut-o fiecare dintre voi cu şcoala, este greu să nu deveniţi nostalgici atunci când priviţi în urmă, la perioada când eraţi doar nişte mici învăţăcei. Câţi îşi mai aduc aminte de primii ani de şcoală, când, rând pe rând, învăţaţi să folosiţi toate rechizitele cu care fuseserăţi înarmaţi de către părinţi?

CITEŞTE ŞI: Cum arătau MANUALELE ŞCOLARE în anii '80, '90

Ca nişte adevăraţi soldăţei pregătiţi să cucerească noi "teritorii", căraţi în fiecare zi în ghiozdane rechizite, cărţi, caiete, blocuri de desen. Iar arsenalul era impresionant: stilouri, călimara cu cerneală, pixuri, creioane, creioane colorate, pastilină, acuarele, gume de şters, ascuţitori, rigle, raportoare şi câte şi mai câte.

După o zi de şcoală, urmele orelor de curs erau vizibile pe fiecare dintre voi. Foarte puţini scăpau de pe "câmpul de luptă" fără vreo pată de cerneală sau acuarelă.

Descoperă pe RTV.NET o GALERIE FOTO cu rechizitele din timpul copilăriei.

×
Subiecte în articol: amintiri copilarie rechizite