x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul de la CARACAL: Au reînceput căutările la casa lui Gheorghe Dincă. A fost găsit sânge în locuință

Cazul de la CARACAL: Au reînceput căutările la casa lui Gheorghe Dincă. A fost găsit sânge în locuință

02 Aug 2019   •   10:56
Cazul de la CARACAL: Au reînceput căutările la casa lui Gheorghe Dincă. A fost găsit sânge în locuință

UPDATE. Descoperire de ultimă oră făcută la locuința lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit sânge în casa acestuia. Potrivit informațiilor, autorul colaborează cu polițiștii. 

UPDATE  Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a ajuns, vineri, la casa din Caracal unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente, și participă, alături de procurorii DIICOT, la verificări, potrivit Antena 3.

Criminaliștii au ridicat oase din vegetație, care urmează să ajungă la expertiză pentru a li se stabili originea.

Bărbatul suspect că ar fi ucis două adolescente se află în ”Casa Groazei” din Caracal. Acesta trebuie să fie în incinta locuinței în momentul în care căutările sunt în desfășurare, scrie Antena 3.

Cei de la Criminalistică se află dincolo de poartă și ridică amprente în cea de-a șaptea zi de la dispariția Alexandrei.

După ridicarea amprentelor se va trece la căutările efective în profunzimea curții și vor fi chemate utilaje pentru a sparge terenul din incinta locuinței lui Gheorghe Dincă.

×
Subiecte în articol: crimele de la caracal gheorghe dincă