x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă pentru incidentul aviatic de la Cluj. Procurorii au plecat spre zona în care a avut loc accidentul

Anchetă pentru incidentul aviatic de la Cluj. Procurorii au plecat spre zona în care a avut loc accidentul

de Mediafax    |    20 Ian 2014   •   19:06
Anchetă pentru incidentul aviatic de la Cluj. Procurorii au plecat spre zona în care a avut loc accidentul

Parchetul Curţii de Apel Alba a deschis dosar în cazul incidentului aviatic, deşi deocamdată nu se cunoaşte precis locul în care a aterizat avionul, urmând să se stabilească dacă procurorilor din Alba sau celor din Cluj le revine competenţa de anchetare.

Prim-procurorul de la Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazăr, şi adjunctul său, Eugen Fulop, au plecat spre zona în care a avut loc accidentul. Totodată, spre locul incidentului se deplasează şi prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, Răzvan Filip, spun surse judiciare.

În funcţie de locul în care a aterizat aeronava, anchetatorii vor stabili cărei instituţii îi va reveni competenţa de anchetare - Parchetului Curţii de Apel Alba sau Parchetului Curţii de Apel Cluj. Specialişti în aviaţie de la Bucureşti urmează să cerceteze amănunţit aeronava şi să stabilească primele ipoteze ale cazului, au mai spus sursele citate.


×
Subiecte în articol: ancheta incident aviatic cluj procurori