x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andre Rieu, în lacrimi la clubul Colectiv

Andre Rieu, în lacrimi la clubul Colectiv

07 Noi 2015   •   16:46
Andre Rieu, în lacrimi la clubul Colectiv

Celebrul violonist a venit la Bucureşti special pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Cu mare greutate violonistul a reuşit să stea de vorbă cu jurnaliştii şi cu vocea gâtuită le-a promis că va compune un cântec special pentru cei care au murit.

Violonistul a spus că: "Atunci când am auzit ce s-a întâmplat nu am mai vrut altceva decât să fiu aici şi să plâng împreună cu voi."

Rieu a depus o coroană de flori şi o candelă în faţa clubului.

Celebrul violonist Andre Rieu a sosit, sâmbătă după-amiaza, la clubul Colectiv din Capitală, artistul venind special din Olanda pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei de săptămâna trecută.

La Club Colectiv, Rieu, care a susţinut o serie de concerte în acest an la Bucureşti, s-a rugat alături de un grup de tineri şi a îngenunchiat la locul unde sunt aprinse mii de lumânări în memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul devastator.

El a adăugat că tocmai a terminat un DVD cu concertele din România, iar banii obţinuţi din vânzările DVD-urilor vor fi donaţi familiilor victimelor.

"Este teribil ceea ce s-a întâmplat. Voi plânge alături de ei. Este singurul lucru pe care îl pot face. Voi fi cu ei în sufletul meu, în muzica mea şi voi compune o piesă pentru ei", a fost mesajul transmis de Andre Rieu, sâmbătă, la clubul Colectiv.

Bilanţul celor decedaţi în tragedia din Colectiv se ridică la 39, în urma decesului, sâmbătă, a unui număr de şapte persoane.

×