x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fanii ei, chiar de pe patul de spital, după ce a fost operată de urgenţă

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fanii ei, chiar de pe patul de spital, după ce a fost operată de urgenţă

21 Mar 2019   •   17:11
Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fanii ei, chiar de pe patul de spital, după ce a fost operată de urgenţă

Andreea Bălan a ținut ca fanii să audă de la ea despre problemele de sănătate pe care le-a avut la naștere. Mai mult decât atât, îndrăgita artistă a explicat, joi, într-un mesaj postat pe Instagram și de ce a fost nevoită să ajungă din nou la spital.

"In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate.

Astfel de cazuri sunt rare și tin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie", a scris Andreea Bălan.

Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital", scrie Andreea Balan pe Instagram.

A post shared by (@andreeabalanofficial) on

×
Subiecte în articol: andreea balan