x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Năstase le este recunoscător celor care îi susţin tatăl. Ce scrie fiul fostului premier pe Facebook

Andrei Năstase le este recunoscător celor care îi susţin tatăl. Ce scrie fiul fostului premier pe Facebook

25 Iun 2012   •   05:36
Andrei Năstase le este recunoscător celor care îi susţin tatăl. Ce scrie fiul fostului premier pe Facebook

Andrei Nastase a postat un nou mesaj pe Facebook prin care si-a cerut scuze pentru ca nu a mai citit scrisoarea de la tatal sau. Andrei i-a asigurat sustinatorii lui Adrian N[stase ca mesajele lor au ajuns la fostul premier.

"Cer iertare tuturor celor mahniti de absenta mea de la intalnirea de acum doua zile. Ii rog sa aiba amabilitatea de a intelege perioada foarte grea prin care trecem. Asigur ca toate mesajele adresate tatalui meu de ziua dansului au ajuns la destinatie si i-au fost citite. De asemenea i-am povestit de numarul mare in care au fost prezenti cei care au simtit sa-i fie alaturi la implinirea celor 62 de ani....va multumeste prin mine! Nu mai putin va multumesc eu pentru solidaritatea sincera de care ati dat dovada, toti cei care ne-ati scris sau ati ales sa fiti prezenti alaturi de noi, familia", a scris Andrei, ieri, pe Facebook.

Andrei Nastase urma sa citeasca vineri vineri la Spitalul Floreasca scrisoarea lasata de tatal sau, despre care spunea ca este "un fel de testament public".

"Voi citi , de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul....un fel de testament public... Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi...", a scris Andrei Nastase pe Facebook.

Ulterior, fiul cel mai mare a fostului Adrian Nastase a spus ca nu mai face publica scrisoarea tatalui sau, intrucat acesta i-a interzis acest lucru si pentru ca numarul mare de persoane care doreau sa fie prezente ar fi perturbat activitatea spitalului.

Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitala vor decide, astazi, daca starea de sanatate a lui Adrian Nastase ii permite acestuia sa fie transferat in penitenciar, hotararea urmand sa fie luata la solicitarea Politiei.

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul Calitatii". Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

×