x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Plăcintă a fost transferat la Penitenciarul Timişoara

Andrei Plăcintă a fost transferat la Penitenciarul Timişoara

07 Noi 2013   •   13:15
Andrei Plăcintă a fost transferat la Penitenciarul Timişoara

Andrei Plăcintă, fiul fostului senator Sorina Plăcintă, care a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, a fost transferat, joi, din arestul Poliţiei Timiş în Penitenciarul Timişoara, unde va fi supus unor controale medicale în următoarele 21 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Carmen Uţoiu, a declarat că Andrei Plăcintă a fost transferat, joi dimineaţă, din arestul Poliţiei Judeţene Timiş, unde a stat începând de marţi, când s-a predat, la Penitenciarul din Timişoara, unde în următoarele 21 de zile va fi supus unor controale.

"Se fac formalităţile de încarcerare. Va sta în carantinare şi observare timp de 21 de zile. În această perioadă sunt evaluate nevoile celui încarcerat, starea de sănătate şi tot ce ţine de începutul executării pedepsei. De asemenea, se verifică toate datele şi dosarul acestuia", a explicat Carmen Uţoiu, potrivit Mediafax. Întrebată în ce condiţii este încercerat Andrei Plăcintă, Uţoiu a spus că acesta "stă într-o secţie pentru persoane nou depuse în penitenciar".

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, s-a predat, marţi dimineaţă, la Poliţia Timiş, fiind dus în arest.

Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de către procurorii Parchetului Capitalei, care l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitală.


×
Subiecte în articol: andrei placinta penitenciar