x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrew Noble: Să nu uităm niciodată cine au fost cei ce au luptat să pună bazele statului român modern

Andrew Noble: Să nu uităm niciodată cine au fost cei ce au luptat să pună bazele statului român modern

01 Dec 2018   •   22:00
Andrew Noble: Să nu uităm niciodată cine au fost cei ce au luptat să pună bazele statului român modern

Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble, a transmis sâmbătă un mesaj în care le urează "La mulţi ani!" românilor cu ocazia Zilei Naţionale.

"În ziua de 1 Decembrie 2018 mă simt privilegiat să mă alătur românilor de pretutindeni în acest moment de sărbătoare şi de mândrie. Să nu uităm niciodată cine au fost cei care au luptat să pună bazele statului român modern acum o sută de ani, reuşind să depăşească ororile Primului Război Mondial, este vorba de românii din Vechiul Regat, de transilvăneni, de basarabeni şi de bucovineni", afirmă Andrew Noble într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii în România.

El a subliniat că relaţiile bilaterale între Marea Britanie şi România sunt excelente.

"Obiectivul meu, ca ambasador britanic, este ca această relaţie să se dezvolte chiar şi mai mult pe viitor. Marea Britanie părăseşte Uniunea Europeană, dar rămâne în Europa alături de partenerul său strategic România", a adăugat diplomatul.

Andrew Noble le-a urat românilor "La mulţi ani!". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Andrew Noble