x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul nu au coronavirus

Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul nu au coronavirus

29 Feb 2020   •   12:13
Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul nu au coronavirus

Rezultatele analizelor medicale efectuate la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș în cazul angajaţilor firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul infectat cu COVID-19 sunt negative pentru coronavirus, au anunţat, sâmbătă, reprezentanții Prefecturii Dolj.

Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat maşina italianul bolnav de coronavirus, aflați în carantină într-un spaţiu special, nu sunt infectați cu noul coronavirus. De asemenea, medicul din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, nu a fost diagnosticat cu COVID-19, au informat autorităţile.

"Din probele transmise către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”au fost finalizate șase teste: două persoane din Sadova, cei doi angajați ai firmei de închirieri, medicul din Rimini și încă un contact bărbat. Toate cele șase teste efectuate au rezultate negative. Așadar, la data și ora prezentului comunicat nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire cu virsul COVID-19 în județul Dolj", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Prefecturii Dolj.

În prezent, 20 de persoane sunt în carantină, în județul Dolj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coronavirus craiova