x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angela Gheorghiu, dezvăluiri ŞOCANTE în The Independent: "Fostul meu soţ m-a bătut de faţă cu familia sa!"

Angela Gheorghiu, dezvăluiri ŞOCANTE în The Independent: "Fostul meu soţ m-a bătut de faţă cu familia sa!"

de Veronica Micu    |    02 Iul 2013   •   11:08

Soprana Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu acordat The Independent că a fost victima violenţei domestice în timpul căsniciei cu tenorul Roberto Alagna.

Cea mai faimoasă cântăreaţă de operă din lume a povestit pentru publicaţia britanică faptul că Alagna a lovit-o atât de faţă cu tatăl şi fratele lui, fără ca aceştia să intervină în vreun fel. Dezvăluirile sale, notează publicaţia britanică, îi vor uimi pe pasionaţii de operă din întreaga lume, în condiţiile în care perechea - care a divorţat recent - era considerată de mulţi ani drept cuplul fermecător al operei.

"Am foarte blândă cu Roberto în această chestiune. Altfel, ar fi avut mari probleme în Franţa, unde locuieşte. Divorţul s-a pronunţat în România, în cel mai rapid mod posibil pentru că nu am vrut să mai am o relaţie cu o astfel de persoană. În viaţă, sunt lucruri pe care le accepţi din partea bărbatului, însă eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent. Gata! Am spus totul, am făcut totul până în ultimul moment: mi-am spus mie însămi că nu este adevărat, că nu pot să mai accept aşa ceva. Ok, acum accept - aşa că gata! O persoană ca asta nu se va schimba niciodată", a declarat Angela Gheorghiu.

"Fostul meu soţ era un tip violent - şi în faţa familiei lui, dar şi în faţa familiei mele. Dar am trecut peste asta. Este cea mai neagră perioadă a vieţii mele. Ani la rând mi-am spus că nu este adevărat, că totul va fi bine - spui asta tot timpul. Dar este ca o boală. Chiar dacă eşti furios, să-ţi loveşti soţia este imposibil. Şi s-o faci în faţa tatălui sau a fratelui şi ei să nu spună nimic? Asta e viaţa mea", continuă celebra soprană.

Angela Gheorghiu a declarat că a fost aproape de a pune capăt carierei din cauza suferinţei cauzate de loviturile aplicate de fostul soţ.

"Când eşti tânăr şi ai energie, te simţi foarte rău. Plângeam şi cântam, cântam şi plângeam. Poate am plâns mai mult decât am cântat. Într-o zi mi-am spus: nu mai pot să cânt. Eram foarte obosită. Din cauza ţipetelor, a lacrimilor eram sfârşită. Prima soluţie pentru mine a fost să nu mai cântăm împreună", a spus Angela Gheorghiu.

"La începutul relaţiei cu Roberto, am fost avertizată de colegi. Mi-au spus să am grijă, însă eu îmi doream să fiu cu Roberto. Am divorţat de primul meu soţ pentru a fi cu el. Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Nu ştii şi nici nu vrei să ştii. Însă acum m-am schimbat. În ziua în care am acceptat că trebuie să mă despart de Roberto, am realizat că mi-am revenit, că am redevenit cine eram. Nu mă mai pot preface. am făcut asta prea mult timp. Gata. Este timpul să fiu o persoană sinceră", a conchis Angela Gheorghiu.

Contactată de jurnaliştii britanici, Marinella Alagna, sora şi impresarul lui Roberto Alagna, a refuzat să comenteze acuzaţiile, adăugând: Nu avem timp pentru asemenea imbecilităţi".

×