x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aniversare la trei ani de internet

Aniversare la trei ani de internet

de Jurnalul National    |    16 Noi 2007   •   00:00
Aniversare la trei ani de internet


Astăzi se implinesc trei ani de cănd Radio 3 a trecut in exclusivitate pe internet. La mulţi ani, Radio 3Net "Florian Pittiş"! Este o zi aparte atăt pentru echipă căt şi pentru ultilizatori, o zi plină cu evenimente special pregătite.

Radio 3net "Florian Pittiş"



Astăzi se implinesc trei ani de cănd Radio 3 a trecut in exclusivitate pe internet. La mulţi ani, Radio 3Net "Florian Pittiş"! Este o zi aparte atăt pentru echipă căt şi pentru ultilizatori, o zi plină cu evenimente special pregătite. Din zori şi pănă-n seară surprizele plăcute se vor ţine lanţ. De la ora 8:00 şi pănă la ora 19:00, se va lăsa cu porţi deschise pentru toţi cei care vor să viziteze primul post de radio public net-only din lume (şi deocamdată singurul).

Dorinţe ascultate. La ceas aniversar se indeplinesc dorinţe vechi. Pe prima pagină a site-ului www.radio3net.ro se poate accesa "Galeria Video" a postului, proaspăt reorganizată şi imbogăţită de-a lungul anilor. Concerte, piese de teatru, interviuri in exclusivitate şi multe altele, dă-i un click să te convingi! Tot la www.radio3net.ro, şi tot pe 16 noiembrie, se inaugurează site-ul "Noapte bună, copii". Un site pentru copiii tăi, dar şi pentru copilul din tine. Sunt poveşti pentru cei mici aflate in fonoteca Radiodifuziunii Romăne şi vor putea fi ascultate oricănd pe internet.

Â

Teatru virtual. In premieră mondială, la Radio 3Net "Florian Pittiş", regizorul Marcel Ţop va pune in scena virtuală conceptul de "radio in radio". După primii 3 ani de "radio in culori", ascultătorii R 3Net vor putea auzi şi vedea o piesă interactivă după textul "Talk Radio" al lui Eric Bogosian. "Vocea care nu se vede", aşa cum l-a numit Marcel Ţop, nu este prima sa experienţă cu textele controversatului Bogosian. In studio sau prin telefon, incepănd cu ora 19:00, işi vor da concursul Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonţ, Tudor Aaron Istodor, Răzvan Oprea, Iulian Gliţă, Delia Seceleanu, Mihaela Ailincăi şi Toma Dănilă.

×
Subiecte în articol: observator radio