x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ANM a emis cod galben de ninsori şi viscol pentru Capitală şi 31 de judeţe din sudul, estul şi nordul ţării. Avertizarea va intra în vigoare joi la ora 18

ANM a emis cod galben de ninsori şi viscol pentru Capitală şi 31 de judeţe din sudul, estul şi nordul ţării. Avertizarea va intra în vigoare joi la ora 18

23 Ian 2013   •   16:59
ANM a emis cod galben de ninsori şi viscol pentru Capitală şi 31 de judeţe din sudul, estul şi nordul ţării. Avertizarea va intra în vigoare joi la ora 18
Sursa foto: ANM
Capitala şi 31 de judeţe din sudul, estul şi nordul ţării se vor afla în intervalul joi, ora 18.00 - vineri, ora 20.00, sub cod galben de ninsori şi viscol, potrivit unei atenţionări emisă miercuri de ANM.

---------------------------------------------------

Administraţia Naţională de Meteorologie va emite o avertizare de ninsori şi viscol, în principal pentru judeţele din sudul ţării, sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea, a anunţat miercuri la Guvern conducerea ANM.

Avertizarea va fi valabilă pentru perioada 24 ianuarie, ora 18.00 - 25 ianuarie, ora 20.00, şi va lua în calcul precipitaţii de peste 25 litri/metru pătrat, care în sudul Moldovei se vor transforma în ninsoare.

Meteorologii au anuţat că sfârşitul săptămânii aduce o vreme deosebit de rece, geroasă în cursul nopţilor şi dimineţilor în majoritatea zonelor.

Pentru vineri, autorităţile se aşteaptă la ninsori abundente, viscol şi polei în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi zona montană.

×
Subiecte în articol: avertizare anm viscol ninsori