x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ANTENA 1 - D-ale căZniciei, cu bune şi rele – show dulce-acrişor

ANTENA 1 - D-ale căZniciei, cu bune şi rele – show dulce-acrişor

de cristina stamatescu    |    15 Sep 2008   •   00:00
ANTENA 1 - D-ale căZniciei, cu bune şi rele – show dulce-acrişor


Începînd de astăzi, la Antena 1 revine "Un show păcătos". O altă noutate este începerea serialului – marca Valeriu Lazarov – "Scene de căZnicie".



Începînd de astăzi, la Antena 1 revine "Un show păcătos". O altă noutate este începerea serialului – marca Valeriu Lazarov – "Scene de căZnicie".

Astăzi, la ora 22:00, la Antena 1 debutează "Scene de căZnicie", un serial de comedie în care viaţa de cuplu e prezentată în toate faţetele ei, fără false pudori, cu multă ironie şi, de ce nu, cîteodată chiar cu un umor tăios.

În fiecare zi, de luni pînă joi, trei cupluri de vîrste diferite şi "vechimi" diferite vor oferi telespectatorilor Antenei 1 posibilitatea să îşi recunoască vecinii, prietenii, familia şi chiar să se recunoască rîzînd în cele şase personaje care folosesc sarcasmul şi umorul acid ca să îşi spună unul altuia adevăruri neplăcute, să treacă peste momente dureroase, să rezolve conflicte şi să lupte cu monotonia.

Căsătoriţi de 40 de ani
Actorii Valentin Uritescu şi Silvia Năstase sînt Nae şi Tanţa Vulcănescu, căsătoriţi de 40 de ani. Dana Voicu şi Marius Drogeanu sînt Marina şi Relu Crăciun, căsătoriţi de 15 ani. Olimpia Olari şi Liviu Varciu sînt Sonia Mazilu şi Mihai Dogaru, doi tineri care abia s-au mutat împreună.

Noul serial de comedie de la Antena 1 este adaptat după un serial spaniol de mare succes, "Escenas de matrimonio", şi e o coproducţie Intact Production – La Dolce Vita. "Scene de căZnicie" îi va lăsa pe telespectatori să arunce o privire amuzată în viaţa a trei cupluri, asa cum este ea: cu dragoste, furie, certuri, rîsete, mici răutăţi şi jocuri bizare, aproape de neînţeles pentru cei din afară, dar care fac tot farmecul vieţii în doi.

Capatos, schimbat cu 13%

Dan Capatos, prezentatorul "Show-ului păcătos", revine astăzi la ora cunoscută, 23:30, în grila Antenei 1, într-un nou studio şi cu o asistentă nou-nouţă, în persoana Ramonei Gabor, sora Monicăi Columbeanu. Grafica va fi, de asemenea, schimbată, iar vedeta Antenei 1 declară că vacanţa i-a schimbat stilul de abordare a vedetelor pe care le va avea invitate în emisiune. "Mă întorc pe ecran într-o formulă îmbunătăţită, voi fi cu 13% mai... altfel" spune, în stilu-i caracteristic, vedeta Antenei 1.

×
Subiecte în articol: mass-media