x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1: Divertis Mall îşi prezintă colecţia de primăvară, de Mărtişor

Antena 1: Divertis Mall îşi prezintă colecţia de primăvară, de Mărtişor

de Adriana V. Paduraru    |    23 Feb 2009   •   00:00

Divertis revine la Antena 1, chiar în prima zi a lunii martie. Umorul de calitate, buna dispoziţie şi spectacolul vor intra în casele noastre în fiecare duminică, de la ora 20:30.



În acest sezon, pe lângă multele personaje-surpriză cu care deja membrii grupului şi-au obişnuit telespectatorii, îşi face simţită pre­zen­ţa o tânără fermecătoare: Paula Chirilă.

Cunoscută de la matinalul "Canalul de ştiri", dar şi din alte seriale de televiziune, Paula a declarat că îşi dorea de mult să lucreze cu cei mai buni. "Am visat dintotdeauna să pot lucra alături de ei şi, vorba zicalei, «ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întâmple»", a adăugat proaspăta membră a grupului.

Unul din personajele pe care Paula le va interpreta în Divertis este şi acela al lui Lori, noua chelneriţă de "La pitze". De fapt, Lori este patroana cârciumei aflate în apropierea pizzeriei. Femeia pune la cale un plan diabolic de a falimenta afacerea lui don Antonio Furnale (Florin Constantin), aşa că se prezintă la concursul pentru ocuparea postului de chelneriţă, post rămas vacant după fuga fostei picoliţe cu un rus. Lori câştigă fără proble­me concursul, dar şi inima lui don Antonio, ac­tualmente căsătorit cu cea de-a treia lui soţie, Ramona (Jojo). La rândul lui, şi Vermorel (Da­niel Buzdugan) are o "treabă" cu mai tânăra lui patroană, Ramona. "Lori este o femeie inteli­gentă, care ştie să se folosească şi de minte şi de trup că să-i intre lui don Antonio pe sub piele şi să conducă pizzeria după cum vrea ea. E o bom­bă cu ceas, urmăriţi-o cu multă atenţie", spune Paula despre personajul ei.

×
Subiecte în articol: mass-media