x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 face cel mai mare şnur de Mărţişor

Antena 1 face cel mai mare şnur de Mărţişor

27 Feb 2011   •   19:13

În prima zi a lunii martie, telespectatorii Antenei 1 sunt invitaţii Simonei Gherghe, ai lui Dan Capatos şi ai matinalilor Răzvan şi Dani, pentru a forma cel mai mare şnur de Mărţişor.

Sărbătoarea se va ţine la Cluj, Iaşi şi Bucureşti. Simona Gherghe va fi alături de bu­cureşteni în Afi Palace Cotroceni Mega Fun, de la ora 18:00, Răzvan şi Dani vor fi la Iaşi, în Iulius Mall, de la 15:00, iar Dan Capatos, însoţit de Mir­cea N. Stoian şi de frumoasele sale asistente, se va întâlni cu clujenii, în Iulius Mall, de la 16:00. Cei care vor să pună umărul la formarea celui mai lung şnur uman de Mărţişor vor primi un tricou alb sau roşu şi şansa de a câştiga unul dintre premiile puse la bătaie de Antena 1 în fie­care oraş:  cinci televizoare LCD full HD cu dia­gonala de 81 cm.

Câş­ti­ga­rea premiilor se va face prin tragere la sorţi, iar pentru a-şi valida câştigul, norocoşii care vor fi extraşi din urnă vor trebui să fi participat la formarea şnurului, să poarte tricoul primit de la organizatori şi să fie prezenţi în momentul extragerii. Evenimentul va fi tran­smis în direct, din cele trei oraşe. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media