x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 investeste masiv in show-ul de cultura generala, Money Drop

Antena 1 investeste masiv in show-ul de cultura generala, Money Drop

03 Sep 2012   •   14:29
Antena 1 investeste masiv in show-ul de cultura generala, Money Drop

Cu banii jos, cel mai recent proiect al lui Dan Negru se pregateste de start. Antena 1 a investit, in premiera, in aceasta toamna, o suma colosala, in inteligenta, "Cu banii jos', fiind un show de cultura generala. Filmarile au loc exclusiv in Turcia, intr-un decor spectaculos, astfel ca atat echipa cat si concurentii, printre care vedete cu greutate din showbiz-ul romanesc vor locui pe perioada filmarilor la Istanbul, intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Dan Negru nu se zgarceste si duce in aceasta toamna vedetele din Romania, dar si oameni simpli la 5 stele. Primele filmari pentru cel mai revolutionar show de cultura generala vor lua startul in curand in Turcia, iar concurentii, deopotriva oameni simpli care vor sa isi puna cultura generala la incercare, si vedete care au acceptat provocarea de a arata ce stiu, vor face naveta Bucuresti-Istanbul si vor locui intr-unul dintre cele mai luxoase resorturi turistice din lume. Camere spatioase si cochete, cu preturi pornind de la 180 de euro pe noapte, o piscina imensa, spa si un restaurant dintre cele mai apreciate in zona sunt doar o parte dintre facilitatile de care se vor bucura concurentii primului sezon Cu banii jos, asta pe langa oportunitatea de a calatori in Turcia si a intra in cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro. "Pretuim inteligenta si in acest sezon veti vedea in noul show o colectie de oameni frumosi, cu minti luminate', promite Dan Negru.

Emotie, tensiune, inteligenta si intrebari de cultura generala peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vandute formate tv din intreaga lume, pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna, in exclusivitate, in Romania. Mai mult decat atat, decorul este unul spectaculos si spectaculos este si faptul ca este singurul gameshow in care concurentii pornesc jocul cu toti banii pe masa, adica suma semnificativa de 100.000 de euro.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

×
Subiecte în articol: cultura show antena money investeste drop