x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 nu o concediază pe Oana Frigescu

Antena 1 nu o concediază pe Oana Frigescu

de Cristiana Stamatescu    |    24 Mar 2011   •   17:37

"Oana Frigescu şi-a respectat profesia şi telespectatorii şi a prezentat mereu cu profesionalism Observatoarele de la 13.00 şi 16.00. Încă de când s-a alăturat echipei Antena 1, Oana şi-a îndeplinit ireproşabil sarcinile. Conducerea Antenei 1 nu a avut în nici un moment vreun motiv să ia în considerare înlăturarea Oanei de la pupitrul ştirilor.

La sfarşitul anului trecut, Oana Frigescu-Badiu a luat cea mai grea decizie din viaţa ei. În urma unei situaţii familiale ireconciliabile, prezentatoarea Observatoarelor 13.00 şi 16.00 de la Antena 1 a decis să înainteze acţiune de divorţ.

Deşi îi pare rău că viaţa sa a devenit un subiect al speculaţiilor din presă, din dragoste pentru Maria (n.n. fetiţa ei) şi din respect faţă de telespectatori, Oana nu va răspunde afirmaţiilor defăimătoare ale domnului Andrei Badiu. Oana va păstra în continuare discreţia şi nu îşi va spala rufele murdare în public. Ca şi până acum, telespectatorii o vor  putea urmări de luni până vineri la 13.00 şi 16.00, la Observator, iar acest lucru nu se va schimba", se arătă într-un comunicat al Antenei 1.

Comunicatul a fost trimis presei azi, la câteva minute după ce Andrei Badiu a afirmat, în direct, la Kanal D, că nu este lăsat să-şi vadă fetiţa, oferind amănunte legate de scandalul dintre el şi familia soţiei sale, Oana Frigescu.

×
Subiecte în articol: mass-media