x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 3, lider de piaţă în audienţele de marţi seară

Antena 3, lider de piaţă în audienţele de marţi seară

30 Oct 2008   •   00:00

Emisiunea "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu, avându-i invitaţi pe Călin Popescu Tăriceanu, premierul României, şi Victor Ciutacu, redactor-şef al Jurnalului Naţional, s-a situat, marţi seară, pe primul loc în preferinţele publicului telespectator.



Astfel, conform datelor de audienţă furnizate de GFK România, în intervalul orar 22:25 -22:51, Antena 3 a fost lider de piaţă cu un rating mediu de 4% şi o cotă de piaţă de 11,4 %, devansând, în ordine, Pro TV cu  un rating mediu de 3,1 %, Antena 1 şi Prima TV cu 2,5 %. Numărul maxim de telespectatori care au urmărit Sinteza Zilei a fost de 574.000, media situându-se la 372.000. Pe durata întregii emisiuni, dezbaterea în care premierul României a răspuns în direct întrebărilor realizatorilor şi ale redactorului-şef al Jurnalului Naţional despre situaţia actuală a ţării a obţinut un rating mediu de 3,0 % şi un share de 8,4 % (medii calculate în intervalul orar 22.10 -23. 00).
Aceste cifre de audienţă indică fără echivoc poziţia de lider de informaţie a Antenei 3 şi importanţa cu care este perceput postul tv atât în rândul publicului telespectator, cât şi pentru principalii actori politici şi sociali din România. De altfel, în această toamnă, Antena 3 a ocupat repetat poziţia de lider prin emisiunile "Sinteza Zilei" şi "În gura presei". (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media