x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 3 s-a impus ca televiziunea nr. 1 pentru a treia zi consecutiv

Antena 3 s-a impus ca televiziunea nr. 1 pentru a treia zi consecutiv

17 Ian 2012   •   09:41

Protestele au continuat in toata tara si luni, 16 ianuarie, iar romanii au urmarit evolutia evenimentelor si s-au informat tot de la Antena 3, conform Kantar Media. Postul de stiri si-a mentinut pozitia de lider al televiziunilor din Romania pentru a treia zi consecutiv, cu o medie de 13.8% cota de piata la nivelul intregii zile, depasind pe targetul 18+ urban toate celelalte posturi TV.

Antena 3 si-a pastrat locul 1 in clasamentul general si in prime time, cand a inregistrat o medie de 14.5% cota de piata si 7.3 puncte rating, urmatoarea televiziune clasata fiind Pro TV, in timp ce principalul concurent, Realitatea TV, a ocupat pozitia a cincea si a obtinut o medie de 6.2% share.

Cea mai performanta emisiune a Antenei 3 a fost Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, care a fost totodata si cea mai urmarita productie TV din Romania in intervalul orar 21:34 – 24:14 cu o medie de 7.2% rating si 16.5% market share. Varful de audienta a fost inregistrat la ora 22:00, cand postul de nisa a atins 10.6% rating si 19.2% market share, in timp ce 972.000 de telespectatori urmareau editia speciala realizata de Mihai Gadea.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media