x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CSM vrea să reclame Antena3 la Inspecţia Judiciară. Hăineală: Afirmaţiile făcute pe post pun presiune pe procurori

CSM vrea să reclame Antena3 la Inspecţia Judiciară. Hăineală: Afirmaţiile făcute pe post pun presiune pe procurori

26 Iul 2013   •   11:59
CSM vrea să reclame Antena3 la Inspecţia Judiciară. Hăineală: Afirmaţiile făcute pe post pun presiune pe procurori

Consiliul Superior al Magistraturii va sesiza Inspecţia Judiciară în cazul Antena 3. Preşedintele CSM, Oana Hăineală, consideră că afimaţiile făcute în cadrul emisiunilor postului Antena3 au rolul de a pune presiune asupra procurorilor DNA. Haineală spune că a cerut verificări asupra tuturor materialelor de presă în care au fost discutate audierile de ieri, de la DNA.

Antena 3, ca persoană juridică, este urmărită penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care este acuzat de şantaj directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Citeşte şi Mihai Gâdea, după audierea de la DNA, în dosarul lui Sorin Alexandrescu: "Antena3 nu are nicio legătură cu acest caz"

Potrivit unui comunicat al DNA, ieri procurorii "au dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale față de persoana juridică S.C. ANTENA 3 S.A. în sarcina căreia s-a reținut complicitate la infracțiunea de șantaj".

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, şi Mugur Ciuvică au venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul în care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

"Nu am fost intrebat nimic spectaculos, am fost intrebat cum functioneaza Antena 3, modul de organizare. Antena3 NU are nicio legatura cu acest caz. Calitatea mea în acest dosar este aceea de martor", a declarat Mihai Gâdea la ieşirea din sediul DNA. 

×