x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antonescu: Israelul a pierdut astăzi unul dintre fiii săi cei mai de preţ

Antonescu: Israelul a pierdut astăzi unul dintre fiii săi cei mai de preţ

de Mediafax    |    11 Ian 2014   •   20:15
Antonescu: Israelul a pierdut astăzi unul dintre fiii săi cei mai de preţ
Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu spune în mesajul de condoleanţe transmis, sâmbătă, după decesul lui Ariel Sharon, că Israelul a pierdut "unul dintre fiii săi cei mai de preţ" care a contribuit decisiv în transformarea şi consolidarea statului de astăzi.
 
"În numele Senatului României şi al meu personal, îmi exprim regretul profund pentru dispariţia dintre noi a fostului premier israelian Ariel Sharon. Este un moment trist pentru Israel, care pierde astăzi unul dintre fiii săi cei mai de preţ. Ariel Sharon, atât prin activitatea sa militară prodigioasă, cât şi de important om politic, a contribuit decisiv la transformarea şi consolidarea statului israelian aşa cum este el astăzi. Ca membru al Guvernului, Ariel Sharon a luat decizii radicale în momente de cumpănă pentru care a fost deopotrivă apreciat şi criticat, dar locul său în istorie rămâne incontestabil unul semnificativ", apreciază Antonescu în mesajul de condoleanţe transmis pentru fostul premier israelian.
 
Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Starea de sănătate a lui Ariel Sharon continuase să se deterioreze în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

×