x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunţ de la Google. Cum va modifica gigantul de căutare pe internet condițiile de folosire a identității în reclame

Anunţ de la Google. Cum va modifica gigantul de căutare pe internet condițiile de folosire a identității în reclame

12 Oct 2013   •   11:29
Anunţ de la Google. Cum va modifica gigantul de căutare pe internet condițiile de folosire a identității în reclame

Google va cere permisiunea de a folosi numele utilizatorului, fotografia și comentariile despre produse în reclamele pe care le vinde pentru activități comerciale, informează Associated Press, citată de Agerpres. Gigantul de căutare pe internet își modifică termenii de utilizare începând din 11 noiembrie.
                  
Comentariile utlizatorilor despre restaurante, magazine și produse, precum și despre melodii și alt conținut cumpărat din magazinul Google Play ar putea apărea în reclamele afișate prietenilor și conexiunile când ei caută pe Google.
                  
Utilizatorul poate opta să nu partajeze.
                  
Măsura Google urmează unei propuneri similare a Facebook. Rețeaua socială a declarat în august că va arăta fețele utlizatorilor și numele în reclamele despre produsele la care ei dau "Like". Această propunere a fost criticată de grupuri de apărare a confidențialității. Ele au cerut Comisiei Federale de Comerț americane să examineze chestiunea.

×