x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunț ȘOCANT despre criminalul din Caracal: Dincă trebuie să fie păzit ca să nu fie „sinucis”

Anunț ȘOCANT despre criminalul din Caracal: Dincă trebuie să fie păzit ca să nu fie „sinucis”

12 Aug 2019   •   19:17
Anunț ȘOCANT despre criminalul din Caracal: Dincă trebuie să fie păzit ca să nu fie „sinucis”
Sursa foto: Sursă: Antena 3

Tonel Pop vine cu noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei susține că vecinii cu care „s-ar fi ajutat Gheorghe Dincă” sunt cei care știu foarte multe.

”Multe înregistrări ale camerelor de supraveghere le-au luat anchetatorii chiar de la presă. DIICOT și procurorul general le-au luat de la dumneavoastră. Ideal ar fi să le ia de la sursă, ele se și șterg în timp. Cred că mai sunt camere de luat vederi. Cea mai buna anchetă cred că au făcut-o ziariștii. Cred că puteți veni cu detalii incredibile pe care să le punem pe masa anchetatorilor.

Trebuie să spargem acest cerc, această omertă. Ei trebuie să spună și adevărul.

Dincă trebuie să fie păzit ca să nu fie „sinucis”. Am două teorii, cred că Dincă a fost asigurat, sfătuit ce să spună, cum să spună cât să pice bine pe cheia juridică. Cred că aceste nemernicii le-a făcut împreună cu alții. Acești vecinași cu care s-ar fi ajutat sunt cei care știu foarte multe. Sunt mai multe piste, care sunt puse acolo de jandarmi. Cred că nu va trăi mult. Eu vreau să fie foarte bine păzit să nu pățească ceva.”, a spus Tonel Pop la Antena 3.

×
Subiecte în articol: gheorghe dincă