x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apartamentul de serviciu al deputatului Ungureanu, pus la dispoziția cadrelor medicale

Apartamentul de serviciu al deputatului Ungureanu, pus la dispoziția cadrelor medicale

28 Mar 2020   •   15:33
Apartamentul de serviciu al deputatului Ungureanu, pus la dispoziția cadrelor medicale
Sursa foto: Foto: Emanuel Ungureanu/ Facebook

Apartamentul de serviciu pe care deputatul de Cluj, Emanuel Ungureanu (USR), l-a închiriat în București este, de sâmbătă, la dispoziția cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus. Ungureanu le cere parlamentarilor din provincie să facă la fel.

Ungureanu a scris pe Facebook că roagă RAPPS și alte structuri ale statului care au vile de protocol să le pună la dispoziția cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta împotriva Covid - 19.

„De sâmbătă, apartamentul meu de serviciu pe care îl am închiriat în București se află la dispoziția oricărui medic, asistentă, infirmieră, care are nevoie de el, pe toată perioada epidemiei de coronavirus. Îi rog pe toți parlamentarii României din provincie să pună, la rândul lor, la dispoziția personalului medico-sanitar apartamentele din București pentru personalul medical, care este cel mai important în aceste zile de luptă cumplită cu virusul Sars-Cov 2. Rog RAPPS și alte structuri ale statului, care au vile de protocol, să le pună la dispoziția cadrelor medicale care se află în linia 1 împotriva COVID – 19", a scris Ungureanu.

Deputatul consideră că sistemul sanitar se află sub o presiune uriașă în aceste zile, iar cei care lucrează în spitale se tem să se întoarcă acasă și să își infecteze, involuntar, familiile.

„Pe lângă hotelurile care s-au pus la dispoziția spitalelor, trebuie ca toți cei care au o locuință liberă și o pot oferi gratuit pe perioada pandemiei celor care luptă pentru viața noastră să o facă acum", a subliniat Emanuel Ungureanu.

De asemenea, acesta a pregătit cele 4 cabinete parlamentare pe care le administrează pentru a ajuta persoane „care se refugiază din calea Covid-19 sau ca depozit de materiale sanitare pentru spitale".

(sursa: Mediafax)

×