x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apocalipsa vine in 20 de ani

Apocalipsa vine in 20 de ani

23 Feb 2004   •   00:00

Europa va fi inghitita de ape, vor fi seceta, foamete, Dunarea va seca. Cu toate acestea ne vom confrunta peste 20 de ani, arata un raport secret al Pentagonului.

Europa, in special partea vestica, inghitita de ape, frig ca in Siberia, seceta, foamete, temperaturi extreme, dar si conflicte puternice. Cu toate acestea vom avea de-a face in 20 de ani, se arata intr-un raport secret al Pentagonului, citat de saptamanalul britanic "The Observer".

ANARHIE. Motivul principal al viitorului catastrofal care ne paste este incalzirea globala. Faptul ca nici nu se ia vreo masura preventiva pentru a reduce riscurile fenomenului va contribui din plin la dezastre de proportii.

Pana in 2007, furtuni violente vor lovi Olanda, iar orasul Haga va fi abandonat. Intre 2010 si 2020, europenii vor infrunta cea mai mare schimbare de climat. In Occident va fi la fel de frig ca in Siberia. Schimbarea vremii va duce la anarhie pe intreg globul. Revolte si conflicte interne deosebite vor izbucni in India, Africa de Sud si Indonezia.

FORTARETE. Zonele dezvoltate din Europa si Statele Unite se vor transforma in fortarete de teama milioanelor de imigranti fortati sa plece din regiuni distruse de seceta si foamete. O alta problema majora va fi proliferarea armelor nucleare in Japonia, Coreea de Nord, Germania, Iran, Egipt, Israel, China, India si Pakistan.

Dunarea va seca
O adevarata batalie se va da pentru apa. Nivelul marii va creste considerabil din cauza topirii ghetarilor si va acoperi multe orase europene din Vest. La cealalta extrema, numeroase fluvii si rauri vor seca. Printre acestea, Dunarea, Nilul si Amazonul. Pe de alta parte, Europa de Sud va fi asaltata de refugiati din tarile greu incercate din Africa.
LAVINIA TUDORAN

×
Subiecte în articol: observator