x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arad: Un depozit în care se aflau 2.000 de tone de cereale a ars complet într-un incendiu

Arad: Un depozit în care se aflau 2.000 de tone de cereale a ars complet într-un incendiu

22 Sep 2019   •   10:00
Arad: Un depozit în care se aflau 2.000 de tone de cereale a ars complet într-un incendiu
Sursa foto: ISU Arad

Un incendiu puternic a cuprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un depozit cu 2.000 de tone de cereale, situat în oraşul arădean Sântana, întreaga construcţie fiind distrusă de flăcări.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că incendiul a izbucnit în jurul orei 2,00, la faţa locului intervenind Detaşamentul de Pompieri Arad şi pompieri din Chişineu-Criş şi Sântana.

„În depozit se aflau aproximativ 2.000 de tone de cereale, iar în momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga structură, cu posibilitatea propagării la alte construcţii anexe şi la patru camioane de transport. Intervenţia a fost foarte dificilă, din cauza posibilităţii prăbuşirii construcţiei, a prezenţei din abundenţă a materialului combustibil şi a imposibilităţii pătrunderii în interiorul construcţiei”, a declarat Pleşca.

Duminică dimineaţa, pompierii încă acţionau pentru stingerea ultimelor focare, iar o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Arad va rămâne în zonă pentru supraveghere.

„Nu s-au înregistrat victime, dar a ars în totalitate depozitul şi un cap tractor. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, a mai precizat reprezentantul ISU Arad.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu