x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Are centura neagra!

Are centura neagra!

de Catalina Iancu    |    05 Aug 2005   •   00:00
Are centura neagra!

Andreea Antonescu s-a impacat cu iubitul la malul marii. Interpreta se obisnuise deja cu ideea ca relatia lor, care a durat sase ani, s-a terminat. Intr-o zi, pe nepusa masa, s-a trezit cu Iustin pe terasa hotelului.

Andreea se afla pe litoral de mai bine de-o luna. Nu si-a scos nici o coasta, asa cum a inventat o revista de scandal, nu si-a refacut nasul, nu si-a "modificat" urechile. E blonda cu ochi albastri, look pe care si l-a ales anul trecut, si e foarte, foarte bronzata. Dar, dupa cum zice gura lumii, a venit cu bronzul de-acasa. Mai precis, din Creta, unde si-a petrecut o scurta vacanta.

CU BODYGUARD. Am urmarit-o pe Andreea Antonescu prin Mamaia, sa vedem cam care ii este programul zilnic. De altfel, nici n-a fost greu. Toti fanii ei din statiune stiu unde s-o gaseasca. Au aflat la ce hotel s-a cazat si stiu ca mananca intr-un singur loc, la o terasa destul de aglomerata. Nu e plimbare la care sa nu fie luata la intrebari de admiratorii ei, mai mici sau mai mari, care se intereseaza ce melodii a mai lansat sau ce albume. De obicei, e imbracata (vorba vine) intr-o fustita neagra de blugi, care nu-i mai lunga de-o palma. De o palma de-a ei, nu mai mare. Fratele cantaretei, Razvan, chiar ii spune ca s-a imbracat cu "centura". Mananca pizza, bea sucurile fara gheata ca sa nu-si strice vocea, caci are si spectacole de sustinut pe litoral. Si se da in vant dupa vata de zahar. Andreea are si un bodyguard de nadejde: verisoara, ei, Ana, o moldoveanca pe care-o recunosti imediat dupa accent. Vorbeste mult si tare, gesticuleaza, rade, pe scurt, toata lumea e a ei. Fiindca se considera o "vipa". Culmea, verisoara mai mica si celebra, o trage tot timpul de maneca si-o atentioneaza, doar-doar vor putea trece neobservate. Caci, in ciuda a tot ceea ce s-a spus si s-a scris pe seama ei, Andreea Antonescu a ramas acelasi copil cuminte care-si vede de treaba fara sa deranjeze pe nimeni. Tocmai fiindca a fost dezamagita de multe ori, si tocmai de cei mai buni prieteni, nu mai vrea sa-si puna sufletul pe tava.

MAREA... IUBIRE. Dar de ce e Andreea atat de fericita? S-a impacat recent cu Iustin, chiar la malul marii. Dupa aproape sase ani in care au stat impreuna, au luat o pauza de vreo cateva saptamani. Nu s-au certat, dar s-au gandit c-o sa le fie mai bine asa. Unul fara altul. Cantareata se obisnuise deja cu ideea ca nu mai e nimic de facut. Dar, spre marea ei surprindere, intr-o zi, cand se afla pe terasa hotelului, la un suc cu prietenii, s-a trezit cu Iustin ca vine direct la masa lor. Si s-au impacat. Prietenul cantaretei vine doar in week-end-uri, dar nu prea ies din camera. Mai degraba prietenii o scot pe Andreea seara, sa mai stea la un pahar de vorba. In rest, probabil ca are program de somn, caci nu prea o vezi, decat la anumite ore, in anumite locuri. Doar cand ploua are program de cumparaturi. Iese la plaja, in locuri mai retrase, dar nu prea intra in apa. Se plimba doar, pe malul marii, dar nu intra in apa decat pana la glezne. Cel mai lung drum pe care-l face pe jos este din camera pana in parcare. In rest, se urca in masina neagra, decapotabila, un BMW, micut, "croit" parca pe masura ei. Circula prudent, nu depaseste viteza si respecta cu sfintenie regulile de circulatie. Probabil ca, dupa accidentul pe care l-a avut in urma cu doi ani, s-a invatat minte. Caci pe atunci era cunoscuta drept o impatimita a vitezei. Cu toate acestea, pare dependenta de masina.

Se pare ca Andreea si-a cam golit sacul de CD-uri. Un fan al ei, care a abordat-o si la o emisiune tv, i-a reamintit solistei ca i-a promis ultimul album si nu i l-a dat. De parca Andreea ar avea fabrica de CD-uri, pe care sa le ofere cadou tuturor celor care-i cer! Anul acesta este unul mai linistit pentru ea. Daca anul trecut n-a ratat plimbarile pe motoare si a incalecat pe sky-jet, de data aceasta n-a mai incercat nici una dintre distractiile amintite. Fiindca ultima data cand s-a dat in masinute si-a spart buza.

INDRAGOSTITA DE MAMAIA
Asa cum a declarat in mai multe randuri, Andreea adora Mamaia. Vine in aceasta statiune de cand era mica si e foarte atasata de locurile de aici. Odata a venit cu familia si s-au cazat in Neptun. Iar ea a facut greva foamei pana au dus-o in Mamaia. Spre deosebire de terasa la care mananca zilnic, si unde toti chelnerii se inghesuie s-o serveasca, cu barmanitele de la hotel a cam avut scandaluri. Intr-o dimineata, una dintre fetele care servesc la bar i-a zis ca nu mai are cafea. Desi era ora 7:00. O fi fost fana a Andreei Balan! Un angajat nu se stie al cui i-a cerut bani de parcare, desi in zona respectiva nu se lua taxa. Cand a vazut solista ca toata lumea isi varsa nervii pe ea, a inceput sa-i puna la punct pe cei care vor sa-i bage mana in buzunar.
×
Subiecte în articol: observator andreea