x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Asistentele ATI de la Spitalul Orăștie și-au retras demisiile. Medicul rămâne pe poziție

Asistentele ATI de la Spitalul Orăștie și-au retras demisiile. Medicul rămâne pe poziție

31 Mar 2020   •   09:36
Asistentele ATI de la Spitalul Orăștie și-au retras demisiile. Medicul rămâne pe poziție

După numai câteva ore după ce toată secția ATI de la Spitalul Orăștie a demisionat, asistentele medicale și infirmierele au fost convinse să îşi retragă demisiile şi să revină la lucru.

Medicul ATI, Lorena Ehim, împreună cu toate asistentele și infirmierele de pe secție, si-au depus, luni dimineața, demisa. Motivul fiind lipsa echipamentelor de protecție și a aparaturii medicale.

”Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale. Aştept să văd – mor, nu mor, cum mă mai simt. Din păcate se încearcă cumva nişte muşamalizări – cred, ascunderi de cazuri. Aşa am senzaţia. Nu e ceea ce ar trebui să fie şi noi suntem aruncaţi în cuşca cu lei – ca nişte bucăţi de carne. Noi am considerat la Orăştie că nu putem să ne ducem către moarte cu mâinile goale”, a declarat medicul Lorena Ehim. 

Însă, la numai câteva ore după demisia în bloc, asistentele și infirmierele au fost convinse să renunțe la aceasta decizie, în urma unei ședințe la care au participat prefectul Vasilică Potecă, primarul Ovidiu Bălan, managerul spitalului, Graziela Achim, şi angajaţii secţiei.

Medicul Lorena Ehim nu a dorit, însă, să revină asupra deciziei, cel mai probabil un alt medic urmând să fie delegat sau detașat în locul acesteia, scrie adevarul.ro, citat de Antena 3.

×
Subiecte în articol: ati spitaul orastie Covid-19 demisii