x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Asistentul din Constanța, confirmat cu coronavirus, nu a avut contact cu persoane infectate și nu a călătorit în străinătate

Asistentul din Constanța, confirmat cu coronavirus, nu a avut contact cu persoane infectate și nu a călătorit în străinătate

12 Mar 2020   •   08:56
Asistentul din Constanța, confirmat cu coronavirus, nu a avut contact cu persoane infectate și nu a călătorit în străinătate

Un asistent şef al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa a devenit cel de-al 39-lea pacient infectat cu coronavirus, transmite Antena 3.

Este vorba despre un bărbat de 52 de ani din Constanţa, care a declarat că nu a avut contact cu o persoană infectată şi nici nu a călătorit în această perioadă.

Conform oficialilor, bărbatul nu a plecat din România, dar a fost într-o excursie, la finalul lunii februarie în Piatra Neamţ. Se pare că asistentul şef a fost împreună cu fiica sa la o competiţie desfăşurată în acest oraş. La întoarcere, a început să se simtă rău, iar din primele zile ale lunii martie a intrat în concediu medical.  

A revenit la Spitalul Judeţean pentru a-şi face câteva analize, moment în care a fost testat şi pentru conoravirus. Rezultatele au ieşit pozitive.

Conducerea Spitalului anunţă că va efectua igienizarea secţiei unde lucrează asistentul şef, dar în acest moment nu se pune problema închiderii Spitalului Judeţean.

×
Subiecte în articol: coronavirus constanta