x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Astărăstoae: Nu văd ce putea să realizeze Ciuhodaru, consiliindu-l pe ministrul Sănătăţii

Astărăstoae: Nu văd ce putea să realizeze Ciuhodaru, consiliindu-l pe ministrul Sănătăţii

12 Ian 2012   •   09:49
Astărăstoae: Nu văd ce putea să realizeze Ciuhodaru, consiliindu-l pe ministrul Sănătăţii

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, prof. dr. Vasile Astaratoase, a declarat, joi, ca nu se arata deloc deranjat de excluderea lui Tudor Ciuhodaru din Ministerul Sanatatii, precizand ca medicul ar fi putea fi consultat daca s-ar fi facut un proiect despre reducerea consumului de etnobotanice sau de alcool.

"Este decizia ministrului, nu pot sa spun ca ma deranjeaza, as fi ipocrit. Eu nu vad ce putea sa realizeze deputatul Ciuhodaru, consiliindu-l pe ministrul Sanatatii", a declarat Vasile Astarastoae, potrivit Antena3.

In plus, Astarastoae a tinut sa precizeze ca nu Ciuhodaru este cel care l-a recomandat pe medicul Vasile Cepoi ministrului Sanatatii, Ritli Ladislau. Initial, s-a spus ca medicul Ciuhodaru este cel care i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Vasile Cepoi si Andrei Georgescu, cei care au fost numiti secretar de stat si, respectiv, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

"Va spun, din surse sigure, ca pe doctorul Cepoi nu l-a recomandat Ciuhodaru", a afirmat Astarastoae.

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, l-a demis, astazi, pe Tudor Ciuhodaru din functia de consilier onorific din minister. Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru fusese numit in functie in urma cu doua zile.

×