x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenție șoferi! Aglomeraţie pe Valea Prahovei; se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până la Comarnic

Atenție șoferi! Aglomeraţie pe Valea Prahovei; se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până la Comarnic

26 Dec 2019   •   15:22
Atenție șoferi! Aglomeraţie pe Valea Prahovei; se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până la Comarnic

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov - Bucureşti.

Conform unui comunicat transmis joi AGERPRES, pe Valea Prahovei se circulă în coloană, de la limita cu judeţul Braşov, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, până în oraşul Comarnic, pe tronsonul kilometric 104 - 107.

Pentru evitarea traficului aglomerat a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rutele ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele - Ploieşti şi DN 73 Fundata - Piteşti, precizează sursa citată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în zonele aglomerate, să adapteze viteza tuturor condiţiilor de drum şi de trafic, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să semnalizeze înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, asigurându-se totodată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: valea prahovei trafic