x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenție șoferi ! Se circulă în coloană pe DN1. Ninge viscolit în mai multe stațiuni de pe Valea Prahovei

Atenție șoferi ! Se circulă în coloană pe DN1. Ninge viscolit în mai multe stațiuni de pe Valea Prahovei

29 Dec 2019   •   17:27
Atenție șoferi ! Se circulă în coloană pe DN1. Ninge viscolit în mai multe stațiuni de pe Valea Prahovei

Traficul este aglomerat pe unele porţiuni ale DN1, se circulă în coloană între Posada şi Buşteni, iar carosabilul este acoperit cu strat mic de zăpadă în Sinaia, Buşteni şi Azuga, informează IPJ Prahova.

"Pe DN1 se înregistrează coloană în mişcare de pe Posada - km 116+500 până la km 130 - Buşteni. Ninge viscolit pe raza localităţilor Sinaia, Buşteni şi Azuga, carosabil acoperit cu zăpadă frământată, aproximativ 1 cm. Pe DN 1A, în acest moment, ninge viscolit de la km 143 - Măneciu iar de la km 146 - Cheia, pe carosabil este depunere de zăpadă frământată, aproximativ 1-3 cm", precizează IPJ Prahova.

Echipajele de poliţie rutieră acţionează pentru monitorizarea situaţiei meteo-rutiere şi totodată pentru informarea participanţilor la trafic şi controlul utilizării anvelopelor de iarnă.

"Recomandăm conducătorilor să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum, să-şi verifice sistemele de dezaburire şi de încălzire, sistemul de iluminare-semnalizare, să respecte semnalele/indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să manifeste calm şi o conduită preventivă in trafic", mai transmite IPJ Prahova.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic buşteni posada dn1 sinaia buşteni azuga