x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţie şoferi: Traficul rutier va fi întrerupt miercuri pe Defileul Jiului, timp de trei ore

Atenţie şoferi: Traficul rutier va fi întrerupt miercuri pe Defileul Jiului, timp de trei ore

17 Sep 2019   •   13:55
Atenţie şoferi: Traficul rutier va fi întrerupt miercuri pe Defileul Jiului, timp de trei ore

Traficul rutier pe Defileul Jiului, între kilometrii 116 şi 118, se închide miercuri, timp de trei ore, pentru executarea unor lucrări de punere în siguranţă a participanţilor la trafic pe acest sector de drum, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

"Miercuri, 18.09.2019, în intervalul orar 11:00-14:00, traficul rutier va fi întrerupt pe Defileul Jiului (DN 66), între km 116 şi km 118, pentru executarea unor lucrări de punere în siguranţă a participanţilor la trafic pe acest sector de drum. Precizăm că lucrările vor consta în eliberarea versantului de grohotiş şi la acestea vor participa pe lângă reprezentanţii CNAIR şi cei ai Salvamont şi ISU Gorj", susţin reprezentanţii CNAIR.

Aceştia precizează că acţiunea de punere în siguranţă de pe Defileul Jiului presupune angrenarea unor utilaje de mare capacitate.

În aceste condiţii, CNAIR face apel către participanţii la trafic să circule cu atenţie şi să respecte semnalizarea rutieră existentă.

www.agerpres.ro

×