x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenție! Zeci de bancnote false de 50 de lei, puse în circulație

Atenție! Zeci de bancnote false de 50 de lei, puse în circulație

05 Mai 2019   •   13:57
Atenție! Zeci de bancnote false de 50 de lei, puse în circulație

Zeci de bancnote false, majoritatea de 50 de lei, au fost plasate de persoane necunoscute la mai mulți comercianți dintr-o piață din Sibiu.

Printre cei care s-au sesizat a fost o bătrânică care a vrut să-și cumpere de la un magazin de mâncare cu bani primiți de la clienți, iar acolo i s-a spus ca bancnota de 50 de lei este falsă, potrivit sibiu100.ro.

„Nu i-am cunoscut maică, cum să-i cunosc că-s aproape la fel. Acum, când mi s-a explicat am văzut și eu că parcă sunt altfel. Ce să facem?  Acum a fost poliția, sper că-i prinde”, a spus una dintre femeile păgubite.

Alți comercianți din piață au explicat: „Doamnă au umplut piața. Cel puțin 30 dintre noi am fost păcăliți. Erau bani de 50 de lei. În afara faptului că, în zona incoloră nu era imprimată cifra 50, ca la cei reali și că marginile erau de un galben portocaliu mai aprins, erau la fel. Același material, foarte greu să-ți dai seama, Mai ales la cum lucrăm noi. Și clienții trebuie să fie atenți la rest. Nu știm câte au fost împărțite.”

Poliștii sibieni s-au sesizat în acest caz și au început o anchetă.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: bancnote false