x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionare de călătorie în Ungaria

Atenţionare de călătorie în Ungaria

26 Ian 2014   •   14:30
Atenţionare de călătorie în Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români asupra faptului că Institutul Naţional de Meteorologie din Ungaria a emis cod portocaliu de ninsoare şi viscol pentru judeţele Zala, Somogy şi Baranya şi cod galben de ploaie îngheţată în judeţele Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Tolna, Vas şi Veszprém, pentru data de 24 ianuarie 2014.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care doresc să se deplaseze pe teritoriul acestui stat sau care tranzitează Ungaria să nu pornească la drum fără a consulta site-urile de specialitate.

Pentru evitarea eventualelor probleme, este recomandat ca autovehiculele să fie  dotate corespunzător pentru trafic pe timp de iarnă şi, cu precădere în cursul nopţii, să existe provizii suficiente de combustibil şi alimente.

De asemenea, MAE recomandă atât consultarea Ghidului de călătorie pentru iarnă, pus la dispoziţia cetăţenilor în luna decembrie, 2013, cât şi a pliantului şi a spotului aferente acestuia (http://www.mae.ro/node/23896).

×
Subiecte în articol: atentionare calatorie