x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursă aeriană Iaşi-Bucureşti, aterizare forţată pe Aeroportul Băneasa. Medicul Ciuhodaru se afla în aeronavă

Cursă aeriană Iaşi-Bucureşti, aterizare forţată pe Aeroportul Băneasa. Medicul Ciuhodaru se afla în aeronavă

13 Mai 2014   •   08:34
Cursă aeriană Iaşi-Bucureşti, aterizare forţată pe Aeroportul Băneasa. Medicul Ciuhodaru se afla în aeronavă

Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti efectuată de o aeronavă Tarom a zburat, în această dimineaţă, cu trenul de aterizare blocat, avionul fiind nevoit să aterizeze forţat pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu.

Unul dintre călătorii care se aflau în aeronavă, Tudor Ciuhodaru, medic şi deputat, a declarat imediat după aterizarea forţată că piloţii români şi-au dovedit încă o dată profesionalismul.

Conform acestuia, piloţii au reuşit să aducă la sol în bune condiţii un avion care avea probleme tehnice la trenul de aterizare.

"La decolare au apărut zgomote suspecte, iar echipajul a spus călătorilor că trenul de aterizare nu poate fi retras. Am fost avertizaţi că din cauza defecţiunii va fi întârziată aterizarea în Bucureşti. Avionul nu a reuşit să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă şi a fost direcţionat spre Băneasa", a declarat Tudor Ciuhodaru, citat de Agerpres.

×