x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au apărut lozuri în plic false, anunţă Loteria

Au apărut lozuri în plic false, anunţă Loteria

23 Aug 2016   •   19:30
Au apărut lozuri în plic false, anunţă Loteria
Sursa foto: Foto: Victor Stroe

Loteria Română face apel la cetăţenii care cumpără lozuri în plic să fie vigilenţi, existând informaţii că ar fi apărut pe piaţă lozuri contrafăcute, ale căror câştiguri sunt inexistente. Loteria aminteşte că nu există niciun loz valabil care să ofere altceva cu excepţia banilor drept câştig.

”Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii”, menţionează Loteria Română. P

recizările vin în urma "numeroaselor sesizări apărute în ultima perioadă cu privire la tentative de înşelăciune care au la bază produse de tip loz în plic emise de către compania noastră", se arată în comunicatul Loteriei.

Compania recomandă jucătorilor să cumpere lozuri doar din agenţiile şi punctele de vânzare autorizate şi să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse falsificate.

Aceasta avertizează că vor fi traşi la răspundere potrivit legii cei care vor încerca să falsifice produse ale loteriei, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizaţi de companie.

×